fan not working on kfx400 - Kawasaki ATV Forum
Kawasaki KFX450/KFX400 Dedicated to those mid-size, high-tech racers!

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 Old 06-02-2009, 09:18 AM Thread Starter
Junior Member
Feedback Score: 0 reviews
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 20
fan not working on kfx400

fan never come on when the atv is hot, how do i test or whatever to see if its the fan motor or sensor
KFX rida is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 06-02-2009, 11:28 AM Thread Starter
Junior Member
Feedback Score: 0 reviews
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 20
ok, i took teh fan switch(whit plug that plugs into radiator), and cut a paper clip in half and put one in each side of teh white plug, and when the paperclip tuched the fan cut on, so its the not motor, what is it
Would it be safe/ok to leave it like that, and just tape up teh white plug, and now empty plug on the radiator? or connect them somewhat and tape it up? but I go thru water n mud sometimes, so not sure if it would be good to have fan on teh whole time, as I dont no if it blowing water would hurt anything....

I need help with this asap...

Last edited by KFX rida; 06-02-2009 at 11:43 AM.
KFX rida is offline  
post #3 of 3 Old 06-22-2009, 11:18 PM
Junior Member
Feedback Score: 0 reviews
 
ricochetracing's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: California
Posts: 13
ricochetracing is offline  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Kawasaki ATV Forum > Kawasaki ATV Performance / Maintenance / Technical > Kawasaki KFX450/KFX400

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ATV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
4x4 not working davec Kawasaki Brute Force/Prairie/Bayou 9 11-14-2008 05:50 PM
fan not working TSprairie700 Kawasaki Brute Force/Prairie/Bayou 2 05-03-2007 12:11 AM
Working out... KTM265 Club Kawie 11 10-30-2006 07:48 PM
4WD Not Working thsonnen Kawasaki Brute Force/Prairie/Bayou 1 02-21-2005 05:13 PM
4WD not working sdteb Kawasaki Brute Force/Prairie/Bayou 1 08-29-2004 07:10 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome