kawasaki mule starting problems - Kawasaki ATV Forum
Kawasaki Mule Discussions for the Kawasaki Mule UTV (Kawasaki Mule Forum)

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 06-29-2013, 05:19 PM Thread Starter
Junior Member
Feedback Score: 0 reviews
 
Join Date: Jun 2013
Location: Lincoln, Missouri
Posts: 1
kawasaki mule starting problems

Have 2006 Kawasaki mule 610 ATV. Having problems with starting. Have replaced the battery, starter, and coil. Battery is charged, starter is engaging but the engine still won't turn over, Anyone have any ideas.

When I first replaced the starter had to turn key several times to engage engine, but would start. so replaced the coil, Have no mechanics near us, so would appreciate any help out there
jrmouse is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 06-29-2013, 06:14 PM
Senior Member
Feedback Score: 3 reviews
 
NovaKaw650's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Nova Scotia, Canada
Posts: 11,468
Garage
Quote:
Originally Posted by jrmouse View Post
Have 2006 Kawasaki mule 610 ATV. Having problems with starting. Have replaced the battery, starter, and coil. Battery is charged, starter is engaging but the engine still won't turn over, Anyone have any ideas.

When I first replaced the starter had to turn key several times to engage engine, but would start. so replaced the coil, Have no mechanics near us, so would appreciate any help out there
I take it that it won't start.
See the bold type above; are you saying that the engine will now roll over with the electric starter, but it won't start?
Check for:
fire- will the spark plug spark?
fuel- is the fuel getting to the carb? If you have both of the above, check the
compression.

2002 698 Prairie
VFJ 11.5:1 coated pistons
FST Stage II Cams
Fundy Performance Porting, 1mm milled off heads
Kibblewhite valves
Crossover intakes
Modded airbox
Full Muzzy
Custom machined stock weights
VFJ Springs
DynaTek CDI
Other weird stuff

2011 Stratos 186XT Bass Boat
Mercury Optimax 115hp
Minn Kota 70lb 24v trolling motor
Lowrance HDS 10 Electronics
NovaKaw650 is offline  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Kawasaki ATV Forum > Kawasaki ATV Performance / Maintenance / Technical > Kawasaki Mule

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ATV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Search tags for this page
2008 mule 600 new battery but will not start
,
common kawasaki mule problems
,
kawasaki mule 3610 2002 starting problem
,
kawasaki mule 600 starter problems
,
kawasaki mule 610 problems
,
kawasaki mule 610 starter problems
,
kawasaki mule 610 starting problems
,
kawasaki mule 610 will not start
,

kawasaki mule starter problems

,
kawasaki mule starting problem
,
kawasaki mule starting problems
,
kawasaki mule troubleshooting no crank
,
mule 610 starter problems
Click on a term to search our sites for related topics.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
kawasaki kvf 400 running and starting problems crowdogs Kawasaki Brute Force/Prairie/Bayou 6 02-01-2013 05:00 AM
’08 Kawasaki 750 Brute Force starting problems JohnZX2 Kawasaki Brute Force/Prairie/Bayou 3 12-28-2011 05:46 PM
OLD Mule 2510 Problems utsadude Kawasaki Mule 5 11-02-2011 09:51 PM
kawasaki bayou starting problems sakigirl Kawasaki Brute Force/Prairie/Bayou 6 12-22-2010 09:52 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome