2011 Brute Force 750 - Kawasaki ATV Forum
Interstate Motorsports

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 03-12-2017, 06:58 PM Thread Starter
Junior Member
Feedback Score: 0 reviews
 
Join Date: Oct 2016
Location: Yates City, IL
Posts: 3
2011 Brute Force 750

I have a 2011 brute force 750 the belt light came on solid so I figured it was just the warning to check the belt. About 10 miles later it wouldn't move and I just heard a spinning sound. So I shut it off and the belt light was still on solid but it moved and ran fine. So today I replaced the belt and now it appears to be in limp mode with the belt light flashing, I tried to reset the belt light several times but it wont reset. Anyone got any ideas of what could be wrong?
kvallas is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 03-13-2017, 03:34 PM
Senior Member
Feedback Score: 2 reviews
 
dman66's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Oley,Pa.
Posts: 3,178
Quote:
Originally Posted by kvallas View Post
I have a 2011 brute force 750 the belt light came on solid so I figured it was just the warning to check the belt. About 10 miles later it wouldn't move and I just heard a spinning sound. So I shut it off and the belt light was still on solid but it moved and ran fine. So today I replaced the belt and now it appears to be in limp mode with the belt light flashing, I tried to reset the belt light several times but it wont reset. Anyone got any ideas of what could be wrong?
Posted in the wrong forum - John don't have time right now.
You should post your question in the brute forum. Did you reset the belt trip switch inside the belt cover ? The switch should be set towards the rear of the quad.

05 Brute 750i Stock engine/ Muzzy Pro exhaust,Dynatec cdi,Vision Bruiser 14" wheels, 26" Bear Claw HTR Tires,3" intake snorkle - restricted,2" CVT snorkles,10" electric fan with custom mount,Mr Gasket Fuel Pump ,rejetted at #42 pilots, 3 out on A/F screws,stock needles shimmed .030",# 168/# 168 main Jets
dman66 is offline  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Kawasaki ATV Forum > Sponsor Support > Interstate Motorsports

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ATV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in













Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2011 brute force over heating bstern530 Kawasaki Brute Force/Prairie/Bayou 12 04-15-2013 02:40 PM
2011 brute force over heating dwhitmarsh New Member Introductions 1 04-17-2012 06:00 PM
Grizzly!!! maybe Kawasaki Brute Force/Prairie/Bayou 202 02-08-2005 10:21 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome