2016 pro fxt getting hot - Kawasaki ATV Forum
Kawasaki Mule Discussions for the Kawasaki Mule UTV (Kawasaki Mule Forum)

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 Old 06-04-2019, 08:45 PM Thread Starter
Member
Feedback Score: 0 reviews
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 73
Arrow 2016 pro fxt getting hot

My pro fxt 2016 got hot the other day while idling. When I pulled off buggy cooled off but when I checked water after buggy cooled off and had to put in 1 gal water coolant mix. Later went riding and when we returned we could hear water boiling and running out in front of unit. Iíve been hearing fan run so Iím not sure what is up. I keep my buggy a long way from a shop so any ideas would be appreciated.
pighitt is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 06-05-2019, 06:51 AM
Junior Member
Feedback Score: 0 reviews
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 16
Maybe themostat stuck closed or water pump shot.
roadhog2546 is offline  
post #3 of 5 Old 06-05-2019, 02:38 PM Thread Starter
Member
Feedback Score: 0 reviews
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 73
Thanks. Iím going to wash out radiator & blow it out too. Going to check it all out
Thanks again!
pighitt is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 5 Old 06-09-2019, 09:04 AM
Senior Member
Feedback Score: 0 reviews
 
Join Date: Jun 2016
Location: Southeast Missouri
Posts: 129
Mine has never ran hot (had the warning light come on) but I have had to add coolant. Itís something I check periodically. Not sure where it goes for sure but something else I have noticed is condensation from the tailpipe. I know this can be normal in cooler temps but it still seems to do it in 70*+ temps. The exhaust doesnít smell sweet like coolant does though. I might have a touch of warranty-itis though as my warranty is up in 17 days. 3 years goes by quick.
Mazdaparts is offline  
post #5 of 5 Old 06-11-2019, 03:56 PM
Member
Feedback Score: 0 reviews
 
Join Date: Apr 2017
Location: maine
Posts: 70
Quote:
Originally Posted by Mazdaparts View Post
Mine has never ran hot (had the warning light come on) but I have had to add coolant. Itís something I check periodically. Not sure where it goes for sure but something else I have noticed is condensation from the tailpipe. I know this can be normal in cooler temps but it still seems to do it in 70*+ temps. The exhaust doesnít smell sweet like coolant does though. I might have a touch of warranty-itis though as my warranty is up in 17 days. 3 years goes by quick.
I would get it to dealer before its to late
shadowm77 is offline  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Kawasaki ATV Forum > Kawasaki ATV Performance / Maintenance / Technical > Kawasaki Mule

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ATV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in













Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome