Kawasaki ATV Forum banner
fuel
1-9 of 9 Results
  1. Everything Else
    Hello, Long time, first time. I accidentally posted this in the new member introduction thread originally. I’ll try to delete that one. I have a 2000 300 Prairie 4x4 that is giving me fits! The problem is that the fuel supply is cut off to the carburetor but the tank is full. I have searched for...
  2. New Member Introductions
    new member here. 2000 prairie 300 4x4
  3. Kawasaki ATV News / KawieRiders.com News
    I have been having a issue with my 2008 brute force 750 efi, once I get into "deep" water roughly half way up the machine It boogs down and will get a misfire. The misfire and boog will last several minutes with a rough idle. I have been going through the wiring harness and checking the...
  4. Kawasaki Brute Force/Prairie/Bayou
    hey whats going on i'm new here and have some questions i have a 2009 brute force 750. i owned the quad sense new. i had two bent valves on the rear head had them replaced the shop says all the timing is fine. i get the quad all back together and it wont start first wouldn't crank i had a bad...
  5. Kawasaki Brute Force/Prairie/Bayou
    Forum, It seems like a lot of individuals experience this but no one ever completes the thread with a fix. I have a early 90's (1994 maybe) Bayou 220 that has not run for 2 yrs. Acts the same today as it did then. As of today I have rebuilt the carb (cleaned and new injectors, needle...
  6. Kawasaki Mojave/Lakota
    So I should have posted this earlier but this winter I got the mojave out to play in the snow and so me and my brother could pull each other on sleds. It hasn't been starting good at all for a while, in fact it has to be pull started because it just will not kick start. But after we got it...
  7. Kawasaki KFX450/KFX400
    Hey guys, new to this forum im looking for some answer this morning I recently bought a 2008 kfx450r love the quad all around, relevent mods: fuel intake, CT racing exhaust, and power commander 3 USB, all of which were installed by the previous owner. The issue I had was sputtering at low RPMs...
  8. Kawasaki Brute Force/Prairie/Bayou
    I have searched for a similar thread but have not seen any problems as specific as mine; I apologize if I missed a sticky for such a problem. My 2009 Brute Force 750i is running really strangely once it gets really hot, like after a long hill climb or ploughing snow or mudding. Up to this...
  9. Kawasaki Brute Force/Prairie/Bayou
    09 brute ran great for a whole derby... Day later starts sputtering around 50-60 km per hr made it home sat over night now no start but we can here the fuel pump.. New plugs clean air filter, I did run it a pretty low on fuel as we kinda go side tracked on the way home" happens" any ideas...
1-9 of 9 Results
Top