Kawasaki ATV Forum banner
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hello, I am pretty new here...awesome forum!!!! :rock: I wanted to air my question. I have a stock 06 BF750 with about 1700 mile son it, and 140 Hrs. I was riding it 2 days ago, ripping it up some fairly rough roads as fast as I could. It was running great, then all of a sudden it lost power, it felt like about 1/2 power. :eek: Choke was off, oil and anitfreeze levels fine, nothing looked out of place. So I rode it home slowly. Yesterday, I checks plugs, they r fine. Checked air cleaner, nice and clean.I then pulled the air filter off, nothing that I could see in the intake or either carb. I started it, and gave it a little gas. The rear carb slide moved fine, but the front carb slide is not moving. There's the problem. So, I need some experienced opinions-do you think it is the diaphragm? Vacuum lines? Dirty jets? I am just fishing for some info before I dive into them. Also, I am goin to re-jet them while I am in there, what is the best jetting kit? Thanks!! :D
 

·
Premium Member
Joined
·
3,481 Posts
It could be a hole in the diaphram, or some dust and dirt sticking the slide. Jet kits are a waste of money. Just go a size or 2 bigger with stock keihin jets.
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #3 ·
It could be a hole in the diaphram, or some dust and dirt sticking the slide. Jet kits are a waste of money. Just go a size or 2 bigger with stock keihin jets.[Thanks I will check it out. I'm gonna take it apart this weekend. :D
 
1 - 3 of 3 Posts
Top