Kawasaki ATV Forum banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi I’m new but I have a problem with my 2015 brute force 750 that won’t start , I was wondering if I could get help
 

·
Super Moderator
Joined
·
4,726 Posts
Tell us a little more.
1- Is the battery fully charged?
2- Are you sure it has fuel?
3- Have you checked the kill switch?
4- Is there any extra lights on in the dash?
5- Have you tried it in neutral and in gear with a brake on?
6- Has it been sunk or subjected to deep water recently?
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #3 · (Edited by Moderator)
Tell us a little more.
1- Is the battery fully charged?
2- Are you sure it has fuel?
3- Have you checked the kill switch?
4- Is there any extra lights on in the dash?
5- Have you tried it in neutral and in gear with a brake on?
6- Has it been sunk or subjected to deep water recently?
I recently bought it yesterday from someone , while I was buying I tried it and it run and I bought a new battery today but I was checking and there’s sign it has been heated so I think I figure that might be the reason it’s not starting
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #4 ·
Tell us a little more.
1- Is the battery fully charged?
2- Are you sure it has fuel?
3- Have you checked the kill switch?
4- Is there any extra lights on in the dash?
5- Have you tried it in neutral and in gear with a brake on?
6- Has it been sunk or subjected to deep water recently?
The person I bought said he has put it in deep water , also yes there is a extra light I think is oil pressure
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Tell us a little more.
1- Is the battery fully charged?
2- Are you sure it has fuel?
3- Have you checked the kill switch?
4- Is there any extra lights on in the dash?
5- Have you tried it in neutral and in gear with a brake on?
6- Has it been sunk or subjected to deep water recently?
Sorry I mean the previous owner said he has not put it in deep water
 
1 - 6 of 6 Posts
Top