Kawasaki ATV Forum banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
35 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)

·
Registered
Joined
·
1,998 Posts
Might want to check the ball joints at each end of the tierods for starters.
 

·
Registered
Joined
·
35 Posts
Discussion Starter #3
at the end directly under where they connect to the steering stem ?
 

·
Registered
Joined
·
1,998 Posts
at the end directly under where they connect to the steering stem ?
Yes there and like on the hub/spindle area. Make sure one of the nuts didn't come loose and the cotter pin didn't come out..
 

·
Registered
Joined
·
99 Posts
i have a 05 brute with aftermarket tie rod they get loose sometimes .i take off the cotter pin i put a wrench under by the ball and wrench on top under cotterpin just tighten them up i dont know if yours are the same
 

·
Registered
Joined
·
35 Posts
Discussion Starter #6
i try to tighten it and all it does is spin...what do you think i should do ?
 

·
Registered
Joined
·
99 Posts
on mine i can put a wrench on top nut and a open end wrench underneath to hold it from spinning take a close look to see what i mean but i have aftermarket tie rods they might be differient
 

·
Registered
Joined
·
35 Posts
Discussion Starter #8
yup

on mine i can put a wrench on top nut and a open end wrench underneath to hold it from spinning take a close look to see what i mean but i have aftermarket tie rods they might be differient
yea thats what my buddy told me to do. kinda obvious, shouldov just done that from the start. im gunna go try that. thanks for all the help everyone
 
1 - 8 of 8 Posts
Top